top of page

Over ons .......

Wij zijn FinBC! .....  Een jong bedrijf met kennis en kunde op het gebied van projecten, programma's, software ontwikkeling en financiën. We hebben uitgebreide ervaring binnen overheid en bedrijfsleven.

We helpen u met onze producten....

 

Het is onze missie om toegevoegde waarde voor u te creëren door onze ervaring op de gebieden van financiën en software ontwikkeling te combineren en daarbij een brug te slaan tussen business, financiën en ICT. Ons eerste product is OpenFBC.nl. We willen hiermee uw besluitvorming bij projecten faciliteren door inzicht en overzicht op de financiële business case. Wherever you are!. .......  We bieden gemak aan de professionals die business case opstellen, valideren en er over besluiten.

Gemak....

 

Met onze OpenFBC toepassing voert u alleen financiële posten in. Dat is alles. De financiële posten worden door OpenFBC direct in het business case overzicht geplaatst. Alles wordt door OpenFBC gedaan, dus geen overzichten meer maken, geen rekenwerk aan de rentabiliteit van de business case, geen categorieën maken/benoemen,....., wilt u een alternatief doorrekenen of besluitvorming verwerken met versiemanagement.........Geen probleem!

 

bottom of page